Βενιζέλειο: Μαγαζάκι κάποιων, μαζί με τα χρήματά του… – Νέες καταγγελίες εργαζομένων στο Candiadoc

Νέες καταγγελίες για το πώς λειτουργεί το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου ως “μαγαζάκι” μιας συγκεκριμένης ομάδας, έρχονται σήμερα στο φως από εργαζομένους, που γράφουν σχετικά:

Αγαπητό Candiadoc,

Βενιζελείου συνέχεια….

Τα  χρήματα του Ειδικού. Λογαριασμού Λειτουργίας Απογευματινών Ιατρείων (ΕΛΛΑΠΙ) των “Ειδικών Λογαριασμών των Νοσοκομείων» τα διαχειρίζεται ΜΙΑ τομεάρχης.

Έταξαν σε νοσηλεύτριες να δουλέψουν κάποιες βάρδιες με χρήματα από τον ΕΛΛΑΠΙ (50 ευρώ περίπου η βάρδια) και φυσικά οι κοπέλες δέχτηκαν γιατί τα χρήματα ήταν καλά.

Έκαναν τις βάρδιες … και ΜΕΤΑ (σημειώνω ΜΕΤΑ) αποφάσισε αυτή η τομεάρχης ότι ΟΧΙ δεν θα πληρωθούν με αυτά τα χρήματα ..αλλά με υπερωριακά, δλδ πολύ λιγότερα.

Είναι ηθικό αυτό;  Ξεγέλασαν το προσωπικό. Αδιαφάνεια στην διαχείριση ΕΛΛΑΠΙ. 

Η ίδια τομεάρχης κάνει μειωμένο ωράριο σύμφωνα με κάποιο νόμο που έχει επικαλεστεί, αλλά… μένει μέχρι τις 15:00 (κανονική ώρα αποχώρησης) και βάζει στον εαυτό της ΥΠΕΡΩΡΙΑΚΗ απασχόληση με παραπάνω χρήματα !!!!!!
Τα ΕΛΛΑΠΙ δίνονται όπου θέλει η ίδια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ έλεγχο και ΚΑΝΕΝΑ κανόνα! Όπου θέλει και ό,τι θέλει!

Ήθελα να ‘ξερα ο Σύλλογος εργαζομένων τα ξέρει; Τι κάνει για αυτό; Η ΥΠΕ έχει κανόνες διαχείρισης των ΕΛΛΑΠΙ; Εφαρμόζονται; Τι γίνεται; Χρωστούμενα ρεπό πολλά στις συμβάσεις που τελειώνουν και τι θα γίνουν τα παιδιά; Δούλεψαν χωρίς ρεπό και τώρα θα τα χάσουν; Άδειες που δεν δόθηκαν !

Βοηθήστε μας να βρούμε το δίκιο μας…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί